about img

Korrekt-Ép Kft. - Építőipai megoldások szakértőktől

Vezető cég vagyunk a generálkivitelezés területén, egyedi megoldásokat kínálunk minden ügyfelünknek

Cégünk megbízhatóságának alapja a szakmai elkötelezettségünk, hogy munkánkat a legjobb tudásunk szerint, korszerű technológiákkal és minőségi anyagokkal végezzük. Sok éves tapasztalattal nagy referenciával építünk és felújítunk korrekt áron. Bátran ránk bízhatja leendő otthona megépítését: vállalatunk építőipari kivitelezéseit és épületbontási munkálatait 40 éves szakmai múltra visszatekintő tapasztalattal végzem a kollégákkal, és vezetőként egyaránt felügyelem is. A cég tevékenységének középpontjában a megbízó áll, törekvésünk, hogy maradéktalanul megfeleljünk az általa támasztott igényeknek. Építőipari vállalkozásként tudjuk, hogy mennyire fontos a határidő betartása még a kisebb családi házak kivitelezése során is, ezért nem tolmácsolunk irreális dátumokat ügyfeleinknek és a munka folytonosságát mindvégig biztosítjuk. Amennyiben további kérdései merülnének fel keressen minket bizalommal!

 Üdvözlettel: KorrektÉp

Mi azért dolgozunk, hogy megvalósítsuk az ön álmait és elképzeléseit.

Teljes körű segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, legyen szó akár kisebb -  nagyobb volumenű lakossági vagy közületi, új vagy régebbi építésű ingatlanok munkálatairól.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
img

Minőségbiztosítás, garancia

Minden típusú munkára és szolgáltatásra minőségi garanciát vállalunk.

Biztonságos anyagok

Környezetbarát, biztonságos anyagokkal és technológiákkal dolgozunk.

Képzett szakemberek

Cégünk tapasztalt és magasan képzett szakemberek segítségével valósítja meg a munkákat.

Vállalkozásunk célja

Célunk, hogy partnereink mindig elégedettek legyenek az általunk elvégzett munkánkkal.

Miért érdemes minket választani?

Cégünk alapításakor a célunk az volt, hogy egy megbízható, szakszerű vállalkozást hozzunk létre és működtessünk. Vállalkozásunk profiljában az építőipari tevékenységek és földmunkák széleskörű skálája megtalálható. Elsősorban generálkivitelezéssel, épületek felújításával, átalakításával, foglalkozunk, továbbá nyitottak vagyunk ügyfeleink egyedi igényeinek megvalósítására is.

Referenciáink